Untitled
12 feb 2016
week 139: 05 t/m 11 februari

Op 05 februari was het carnavalsviering op school. Mark heeft Laura naar de Peuterspeelzaal gebracht en samen met de juffen, de peuters en een paar ouders is Mark mee naar de optocht gaan kijken, waar Bas in mee liep. Ook opa Van Aerle kwam kijken. Na de optocht heb ik Laura naar de Peuterspeelzaal teruggebracht. Ik heb geholpen bij de spelletjes bij Bas in de klas en nadat ik Laura weer had opgehaald bij de Peuterspeelzaal, mocht ze bij de kleuters mee doen, totdat de school uit was. Bas, Laura en ik zijn bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen, samen met tante Maartje en Eline.
We zijn op 06 februari bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest.
Op 07 februari waren Bas en ik ziek en was Mark aan het leren voor zijn examen. Laura is zó lief geweest! Ze heeft de hele dag lief gespeeld. Ze is samen met Mark mee een boodschap gaan doen (en ze had haar “eigen wagentje” meer dan verdiend! ) en heeft samen met Mark frietjes gegeten.
Bas en Laura hebben op 08 februari in de tuin gespeeld en ze hebben veel filmpjes gekeken. Ook heeft Laura “stickers geplakt”. Dat doet ze de laatste tijd heel vaak. Dan pakt ze een A4-tje en plakt daar wel 100 stickers op ;-).
Op 09 februari zijn we de hele dag thuis geweest, omdat ik nog steeds ziek ben. Het heeft bijna de hele dag geregend, waardoor Bas en Laura niet buiten konden spelen. Wel hebben ze binnen fijn gespeeld samen.
Gelukkig konden ze op 10 februari wel even lekker buiten spelen.
Op 11 februari zijn we ’s middags bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Mark is vanochtend naar het werk vertrokken en van daaruit rijd hij door naar Oegstgeest voor zijn examen morgenvroeg. We hebben met zijn drietjes gegeten en na het eten vroeg Bas gauw genoeg of hij naar bed mocht. Hij wilde ook dat ik eerst bij hem een verhaaltje voor zou lezen en daarna pas aan Laura, zodat Bas eerder kon gaan slapen dan Laura.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative